Dyreadfærd

Enetimer

Enetimer bruges til mindre udfordringer hos hund, kat og hest, så som en hund der gør, en kat der strinter inde, hvis hunden trækker i snoren, springer op, ground work til heste og lignende. Enetimer er ikke velegnet til større problemer, hvor en adfærdsbehandling er bedre. Enetimer kan også med fordel bruges til forebyggelse af problemadfærd, fx når man får børn, en ny hund, ændringer i hjemmet mv. Nogle problemer løses i den tid jeg er hos jer, hvor vi indarbejder nye vaner hos jer og hunden. I andre tilfælde påbegynder vi træningen sammen, og giver jer nye, gode vaner, som I fortsætter med til den uønsket adfærd er væk. Nogle gange er det nødvendigt med opfølgninger i hjemmet, men oftest er ét besøg nok.

 

Adfærdsbehandling

Ved alvorligere problemer hos hunde, så som alene hjemme problemer, angst adfærd, aggressiv adfærd, høj stress o.l., er en adfærdsbehandling en bedre løsning end enetimer, da vi går mere i dybden med adfærden. I disse tilfælde bruger vi det antal timer der er nødvendige, for at løse både symptomerne, og den underliggende adfærd, der skaber problemerne. Oftest betyder det 2-4 besøg, men nogle gange flere. Dette skyldes, at selvom det er symptomerne der er synlige, er det tit nødvendigt at fjerne selve årsagen (fx stress), før vi kan behandle symptomerne. Vi starter altid med at mødes i det miljø, hvor hundens adfærd opstår. Efter det første møde (1-2 timer), modtager i et adfærdsprogram på skrift, der beskriver træningen i detaler. Derefter følger vi op fysisk sammen og pr telefon og mail, så længe det er nødvendigt.

Telefoniske opfølgninger på enetimer og adfærdsbehandlinger er gratis!

 

Onlinekonsultation

I nogle tilfælde kan jeg vejlede gennem en online session. Gennem en telefonsamtale kan vi afgøre, om det er en god løsning for netop din hund eller kat. Aftalen foregår via fx Facetime, hvor vi har sat god tid af til at gennemgå de udfordringer I har.

 

Hvalpementaltests

Få mentaltestet dine hvalpe, så du kan finde den rette familie til dem. Mentaltesten tilrettelægges sammen med dig, og med fokus på de færdigheder din hund skal have, og dem de nye familier søger.

Det er også muligt at bruge mig til, i samarbejde med en opdrætter, at finde den hund der passer bedst til jeres familie og behov.